فیلترها
عملکرد
جستجو
تولید کننده: باریج اسانس

شربت گیاهی عناب باریج اسانس

36,000 تومان
شربت گیاهی عناب باریج اسانس دارای عصاره میوه عناب و عصاره اندام های هوایی آویشن می باشد. دارای مزاجی معتدل و مایل به گرمی و تری است که می تواند در مواردی چون رقیق و تصفیه کردن خون و سندرم متابولیک، کبد چرب، و غلظت خون مورد استفاده قرار بگیرد.
شناسه کالا در انبار: 6260084716431

خواص شربت گیاهی عناب باریج اسانس

درمان کمکی در سندرم متابولیک، کبد چرب و کاهش ویسکوزیته خون

کاهش تری گلیسرید، کلسترول، قند سرم و پرفشاری خون

محافظت از کبد و جلوگیری از تشکیل کبد چرب

کاهش مقاومت به انسولین و کاهش قند خون

رقیق کننده و تصفیه کننده خون

کاهش اشتها

معرفی شربت گیاهی عناب باریج اسانس

عناب (Ziziphus Jujuba Mill) از جمله گیاهان کهن جهت استفاده بشر است. میوه این گیاه در کشورهای مختلفی ازجمله هند و چین تا لبنان و اردن سابقه مصرف به عنوان میان وعده دارد. در طب سنتی ایران، عناب را مورد مصارف دارویی و درمانی متعددی استفاده قرار می دهند. یکی از خواص مهم دارویی عناب در طب سنتی اثر آن بر خون است.

شربت گیاهی عناب باریج اسانس شکل نوینی از همان ترکیب سنتی و با همان اثرات دارویی و درمانی می باشد. هر قاشق غذاخوری از این شربت معادل 5/10 گرم میوه خشک عناب و حدود 1 گرم سرشاخه خشک آویشن است و در تولید آن از هیچ گونه قند طبیعی یا مصنوعی استفاده نشده است.

آثار دارویی و درمانی شربت گیاهی عناب باریج اسانس

این دارو با ترکیبی از گیاهان عناب و آویشن به عنوان یک رقیق کننده موثر خون در منابع متعدد طب سنتی مطرح شده است. این محصول در مواردی چون سندرم متابولیک، کبد چرب و غلظت خون مورد استفاده قرار می گیرد.

1) سندرم متابولیک سندرم متابولیک درواقع وضعیتی متشکل از 5 حالت است: چاقی شکمی، بالا رفتن فشار خون، قند خون، تری گلیسرید خون و بالا رفتن کلسترول از نوع LDL. در صورتی که سندرم متابولیک مورد توجه و مداوا قرار نگیرد، احتمال ابتلای فرد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سکته در آینده نزدیک برای وی وجود دارد.

تاثیر شربت عناب بر سندرم متابولیک:

شربت عناب با برخورداری از عملکرد چندگانه خود به صورت همزمان موجب کاهش چربی خون، فشار خون، قند خون و اشتهای فرد می شود و بدین ترتیب، همه جنبه های سندرم متابولیک را پوشش می دهد.طبق مطالعات جدیدی که انجام شده است میوه عناب فشار خون را کاهش می دهد.

کبد چرب:

اختلال چرب به حالت برگشت پذیر از تجمع واکوئول های تری گلیسرید در سلول های کبدی گفته می شود. وجود چربی در کبد طبیعی است، ولی اگر این میزان از چربی بیشتر از ۵ تا ۱۰ درصد وزن کل کبد ایجاد شود، فرد به بیماری کبد چرب دچار شده است. کبد چرب را بر اساس عوامل ایجاد کننده آن به دو دسته «کبد چرب الکلی» و «کبد چرب غیرالکلی» تقسیم می کنند.

فرم الکلی این بیماری همانطور که از نامش پیدا است به دلیل مصرف متناوب نوشیدنی های الکلی به وقوع می پیوندد. فرم غیرالکلی این بیماری در تعدادی از اختلالات بالینی مانند دیابت، چاقی و سوء تغذیه ایجاد می شود.

تاثیر عناب بر کبد چرب:

براساس مطالعات انجام شده پیرامون میوه عناب تایید شده است که ترکیبات موجود در این میوه دارای خواص آنتی اکسیدانی قابل توجهی هستند. این مواد در کنار برخی دیگر از ترکیبات گیاه با خاصیت محافظ کبدی (Hepatoprotective)، کبد را در برابر آسیب ها محافظت نموده و منجر به کاهش آنزیم های کبدی AST و ALT می شوند.

در یک مطالعه نشان داده شده که عناب می تواند از تشکیل کبد چرب جلوگیری کند. 3) غلظت خون غلظت خون (Blood Viscosity) را بعنوان شاخصی جهت بیان مقاومت خون در برابر جاری شدن مورد استفاده قرار می دهند. هر چقدر غلظت خون بیشتر شود، جریان یافتن خون در رگ ها نیز سخت تر می شود.

عوامل متعددی در روند افزایش غلظت خون نقش مهمی ایفا می کنند که از آن جمله می توان به فشار خون بالا، کلسترول تام، VLDL ،LDL، تری گلیسرید، شیلومیکرون ها و نیز ابتلا به دیابت و مقاومت در برابر انسولین اشاره نمود. در مقابل، افزایش HDL باعث کاهش غلظت خون می شود.

تاثیر عناب بر غلظت خون:

تاثیر عناب در کاهش فشار خون نیز می تواند بعنوان یکی دیگر از مکانیسم های عمل دارو در کاهش غلظت خون مد نظر قرار گیرد. همچنین، تاثیر عناب در کاهش قند خون در کنار تاثیر آویشن در کاهش حساسیت به انسولین و کاهش قند خون، موجب هم افزایی اثرات این دو گیاه در شربت عناب و تاثیر بهتر آن در کاهش غلظت خون می گردد. عصاره آویشن با افزایش HDL خون نیز می تواند باعث کاهش غلظت آن شود.

ترکیبات

عصاره میوه عناب، عصاره اندام هوایی آویشن برا اساس وجود 30 تا 60 میلی گرم فنولیک تام (بر حسب گالیک اسید) در هر 5 میلی ‎لیتر شربت

نحوه مصرف

روزانه 3 بار هر بار ۲ قاشق غذا خوری میل کنید.

لطفا توجه کنید

بلافاصله بعد از مصرف فرآورده، در آنرا محکم ببندید و دور از نور، در دمای 30-15 درجه سانتیگراد نگهداری نمایید. این فرآورده جهت تشخیص، درمان و یا پیشگیری از بیماری نمی ‎باشد.

در دوران بارداری، شیردهی و کودکان منع مصرف دارد.

دور از دسترس کودکان در جای خشک نگهداری شود.

بررسی و نظر خود را بنویسید
  • تنها کاربران عضو می توانند بررسی خود را بنویسند
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*

خواص شربت گیاهی عناب باریج اسانس

درمان کمکی در سندرم متابولیک، کبد چرب و کاهش ویسکوزیته خون

کاهش تری گلیسرید، کلسترول، قند سرم و پرفشاری خون

محافظت از کبد و جلوگیری از تشکیل کبد چرب

کاهش مقاومت به انسولین و کاهش قند خون

رقیق کننده و تصفیه کننده خون

کاهش اشتها

معرفی شربت گیاهی عناب باریج اسانس

عناب (Ziziphus Jujuba Mill) از جمله گیاهان کهن جهت استفاده بشر است. میوه این گیاه در کشورهای مختلفی ازجمله هند و چین تا لبنان و اردن سابقه مصرف به عنوان میان وعده دارد. در طب سنتی ایران، عناب را مورد مصارف دارویی و درمانی متعددی استفاده قرار می دهند. یکی از خواص مهم دارویی عناب در طب سنتی اثر آن بر خون است.

شربت گیاهی عناب باریج اسانس شکل نوینی از همان ترکیب سنتی و با همان اثرات دارویی و درمانی می باشد. هر قاشق غذاخوری از این شربت معادل 5/10 گرم میوه خشک عناب و حدود 1 گرم سرشاخه خشک آویشن است و در تولید آن از هیچ گونه قند طبیعی یا مصنوعی استفاده نشده است.

آثار دارویی و درمانی شربت گیاهی عناب باریج اسانس

این دارو با ترکیبی از گیاهان عناب و آویشن به عنوان یک رقیق کننده موثر خون در منابع متعدد طب سنتی مطرح شده است. این محصول در مواردی چون سندرم متابولیک، کبد چرب و غلظت خون مورد استفاده قرار می گیرد.

1) سندرم متابولیک سندرم متابولیک درواقع وضعیتی متشکل از 5 حالت است: چاقی شکمی، بالا رفتن فشار خون، قند خون، تری گلیسرید خون و بالا رفتن کلسترول از نوع LDL. در صورتی که سندرم متابولیک مورد توجه و مداوا قرار نگیرد، احتمال ابتلای فرد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سکته در آینده نزدیک برای وی وجود دارد.

تاثیر شربت عناب بر سندرم متابولیک:

شربت عناب با برخورداری از عملکرد چندگانه خود به صورت همزمان موجب کاهش چربی خون، فشار خون، قند خون و اشتهای فرد می شود و بدین ترتیب، همه جنبه های سندرم متابولیک را پوشش می دهد.طبق مطالعات جدیدی که انجام شده است میوه عناب فشار خون را کاهش می دهد.

کبد چرب:

اختلال چرب به حالت برگشت پذیر از تجمع واکوئول های تری گلیسرید در سلول های کبدی گفته می شود. وجود چربی در کبد طبیعی است، ولی اگر این میزان از چربی بیشتر از ۵ تا ۱۰ درصد وزن کل کبد ایجاد شود، فرد به بیماری کبد چرب دچار شده است. کبد چرب را بر اساس عوامل ایجاد کننده آن به دو دسته «کبد چرب الکلی» و «کبد چرب غیرالکلی» تقسیم می کنند.

فرم الکلی این بیماری همانطور که از نامش پیدا است به دلیل مصرف متناوب نوشیدنی های الکلی به وقوع می پیوندد. فرم غیرالکلی این بیماری در تعدادی از اختلالات بالینی مانند دیابت، چاقی و سوء تغذیه ایجاد می شود.

تاثیر عناب بر کبد چرب:

براساس مطالعات انجام شده پیرامون میوه عناب تایید شده است که ترکیبات موجود در این میوه دارای خواص آنتی اکسیدانی قابل توجهی هستند. این مواد در کنار برخی دیگر از ترکیبات گیاه با خاصیت محافظ کبدی (Hepatoprotective)، کبد را در برابر آسیب ها محافظت نموده و منجر به کاهش آنزیم های کبدی AST و ALT می شوند.

در یک مطالعه نشان داده شده که عناب می تواند از تشکیل کبد چرب جلوگیری کند. 3) غلظت خون غلظت خون (Blood Viscosity) را بعنوان شاخصی جهت بیان مقاومت خون در برابر جاری شدن مورد استفاده قرار می دهند. هر چقدر غلظت خون بیشتر شود، جریان یافتن خون در رگ ها نیز سخت تر می شود.

عوامل متعددی در روند افزایش غلظت خون نقش مهمی ایفا می کنند که از آن جمله می توان به فشار خون بالا، کلسترول تام، VLDL ،LDL، تری گلیسرید، شیلومیکرون ها و نیز ابتلا به دیابت و مقاومت در برابر انسولین اشاره نمود. در مقابل، افزایش HDL باعث کاهش غلظت خون می شود.

تاثیر عناب بر غلظت خون:

تاثیر عناب در کاهش فشار خون نیز می تواند بعنوان یکی دیگر از مکانیسم های عمل دارو در کاهش غلظت خون مد نظر قرار گیرد. همچنین، تاثیر عناب در کاهش قند خون در کنار تاثیر آویشن در کاهش حساسیت به انسولین و کاهش قند خون، موجب هم افزایی اثرات این دو گیاه در شربت عناب و تاثیر بهتر آن در کاهش غلظت خون می گردد. عصاره آویشن با افزایش HDL خون نیز می تواند باعث کاهش غلظت آن شود.

ترکیبات

عصاره میوه عناب، عصاره اندام هوایی آویشن برا اساس وجود 30 تا 60 میلی گرم فنولیک تام (بر حسب گالیک اسید) در هر 5 میلی ‎لیتر شربت

نحوه مصرف

روزانه 3 بار هر بار ۲ قاشق غذا خوری میل کنید.

لطفا توجه کنید

بلافاصله بعد از مصرف فرآورده، در آنرا محکم ببندید و دور از نور، در دمای 30-15 درجه سانتیگراد نگهداری نمایید. این فرآورده جهت تشخیص، درمان و یا پیشگیری از بیماری نمی ‎باشد.

در دوران بارداری، شیردهی و کودکان منع مصرف دارد.

دور از دسترس کودکان در جای خشک نگهداری شود.