فیلترها
عملکرد
جستجو

شیر خشک بیومیل ar

29,000 تومان
در مواردی که شیرخوار بنا به تشخیص پزشک، به دلیل مشکل بازگشت محتویات معده به مری، باید از شیر خشک مخصوص استفاده کند، این محصول شیر خشک بیومیل ar پیشنهادی می تواند یک جایگزین مناسب برای تغذیه شیرخوار باشد.
شناسه کالا در انبار: 6260414400092

موارد مصرف شیر خشک بیومیل ar

جلوگیری کننده از بازگشت محتویات معده

فاقد ساکارز و گلوتن

غنی شده با آهن

حاوی امگا 3 و 6

نحوه مصرف

بطری، سرپستانک و سرپوش بطری را قبل از استفاده باید به دقت بشویید و خوب بجوشانید.

آب آشامیدنی تمیز را بجوشانید و بگذارید تا ولرم شود. حدودا تا 50 درجه سانتیگراد.

حدودا دو سوم آب جوشانده ولرم مورد نیاز را در درون بطری تمیز و ضد عفونی شده کودک بریزید.

پیمانه داخل قوطی را با پودر شیر پر کنید و با لبه کارد سطح آن را صاف نماید و میزان مورد نیاز را برحسب جدول تغذیه در بطری بریزید.

درب بطری را ببندید و حدودا تا 15 تا 20 ثانیه بطری را خوب تکان بدهید و سپس بقیه آب مورد نیاز را به آن اضافه کنید و بطری را مجددا تکان بدهید.

پستانک را سر بطری کودک قرار دهید و دقت کنید شیر آماده شده از درجه حرارت مناسب  باشد. حدودا 37 درجه سانتیگراد.

ترکیبات

روغن‌های گیاهی، وی پروتئین املاح گرفته شده، شیر چربی گرفته شده، لاکتوز، مالتودکسترین، نشاسته، گالاکتوالیگو ساکارید (GOS)، فروکتو الیگوساکارید (FOS)، املاح معدنی، ویتامین‌ها، کولین بی‌تارترات، اسید دو کوزواهگزانوئیک (DHA)، اسید آراشیدونیک (AA)، تورین، اینوزیتول، ال کارنیتین و نوکلئوتیدها

توضیحات شیر خشک بیومیل ar

کاربرد نشاسته سیب زمینی به عنوان عامل غلیظ کننده ویژگی های منحصر به فرد آن شامل:

استفاده از نشاسته سیب زمینی با آمیلوپکتین بالا

️نسبت وی پروتئین به کازئین نزدیک به شیرمادر

سازگاری سیب زمینی با ژنتیک افراد در سرتاسر جهان

هضم بسیار ساده و مطلوب نشاسته سیب زمینی

جلوگیری از وقوع کولیک روده ای و درد شکمی و عدم ایجاد اختلال در جذب مینرال های حیاتی (بر خلاف صمغ)

غلظت عادی و طبیعی در شیشه نوزاد و ایجاد ویسکوزیته ایده آل در معده نوزاد (در اثر مجاورت با اسید معده)

طعم طبیعی و عالی بدون استفاده از شیرین کننده هایی مثل ساکارز

امکان ساده سوییچ مجدد به تغذیه قبلی اعم از شیر مادر یا فرمولای معمولی پس از بهبودی کامل

دارای پروتئین با کیفیت و مرغوبیت بالا به دلیل استفاده از فن آوری DRY MIXING ( استفاده از این روش تولید

با توجه به این که محصول فقط یک بار خشک می شود، کیفیت اسید های آمینه جهت رشد و نمو بهینه شیر خوار را تضمین می نماید.)

محصولات شرکت بهداشت کار در فرایند تولید به صورت خشک مخلوط می شوند و به همین دلیل ویتامین ها از درایرعبور نکرده و حرارت نمی بینند و این عامل مهمی در حفظ کیفیت واقعی ویتامین هاست که معمولا در سایر روش های تولید مانند WET MIXING این امکان وجود ندارد، لذا این حد از کیفیت ویتامینی، مختص به روش تولید در شرکت بهداشت کار می باشد.

ترکیب نمودن اجزاء محصول با دقت فوق العاده بالا ( 100ppm)

حلالیت ایده آل در زمان آماده سازی توسط مادر

تامین کامل نیازهای شیـرخوار در زمینه انرژی، پـروتئین، کربـوهیـدرات، چـربی، مینـرال، ویتامین و مواد نیمه ضروری نظیر کولین، تورین و اینوزیتول.

نسبت ایده آل برای امگا6 به امگا3 جهت رشد بهینه ارگان ها به ویژه تکامل عصبی و شبکیه چشم تضمین مرغوبیت و کیفیت بالا با استفاده از پوشش استاندارد های غذایی مدرن امروزی

اولین و تنها دارنده استاندارد تخصصی غذایی ISO 22000 در ایران از سال 2005

دارای استاندارد حلال در هر دو شرکت فاسبل بلژیک و بهداشت کار ایران

پاسخ دهی مناسب و رضایت بسیار بالای پزشکان و مادران در طول سال های گذشته

وزن گیری و رشد و نمو بهینه شیرخوار

بررسی و نظر خود را بنویسید
  • تنها کاربران عضو می توانند بررسی خود را بنویسند
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*

موارد مصرف شیر خشک بیومیل ar

جلوگیری کننده از بازگشت محتویات معده

فاقد ساکارز و گلوتن

غنی شده با آهن

حاوی امگا 3 و 6

نحوه مصرف

بطری، سرپستانک و سرپوش بطری را قبل از استفاده باید به دقت بشویید و خوب بجوشانید.

آب آشامیدنی تمیز را بجوشانید و بگذارید تا ولرم شود. حدودا تا 50 درجه سانتیگراد.

حدودا دو سوم آب جوشانده ولرم مورد نیاز را در درون بطری تمیز و ضد عفونی شده کودک بریزید.

پیمانه داخل قوطی را با پودر شیر پر کنید و با لبه کارد سطح آن را صاف نماید و میزان مورد نیاز را برحسب جدول تغذیه در بطری بریزید.

درب بطری را ببندید و حدودا تا 15 تا 20 ثانیه بطری را خوب تکان بدهید و سپس بقیه آب مورد نیاز را به آن اضافه کنید و بطری را مجددا تکان بدهید.

پستانک را سر بطری کودک قرار دهید و دقت کنید شیر آماده شده از درجه حرارت مناسب  باشد. حدودا 37 درجه سانتیگراد.

ترکیبات

روغن‌های گیاهی، وی پروتئین املاح گرفته شده، شیر چربی گرفته شده، لاکتوز، مالتودکسترین، نشاسته، گالاکتوالیگو ساکارید (GOS)، فروکتو الیگوساکارید (FOS)، املاح معدنی، ویتامین‌ها، کولین بی‌تارترات، اسید دو کوزواهگزانوئیک (DHA)، اسید آراشیدونیک (AA)، تورین، اینوزیتول، ال کارنیتین و نوکلئوتیدها

توضیحات شیر خشک بیومیل ar

کاربرد نشاسته سیب زمینی به عنوان عامل غلیظ کننده ویژگی های منحصر به فرد آن شامل:

استفاده از نشاسته سیب زمینی با آمیلوپکتین بالا

️نسبت وی پروتئین به کازئین نزدیک به شیرمادر

سازگاری سیب زمینی با ژنتیک افراد در سرتاسر جهان

هضم بسیار ساده و مطلوب نشاسته سیب زمینی

جلوگیری از وقوع کولیک روده ای و درد شکمی و عدم ایجاد اختلال در جذب مینرال های حیاتی (بر خلاف صمغ)

غلظت عادی و طبیعی در شیشه نوزاد و ایجاد ویسکوزیته ایده آل در معده نوزاد (در اثر مجاورت با اسید معده)

طعم طبیعی و عالی بدون استفاده از شیرین کننده هایی مثل ساکارز

امکان ساده سوییچ مجدد به تغذیه قبلی اعم از شیر مادر یا فرمولای معمولی پس از بهبودی کامل

دارای پروتئین با کیفیت و مرغوبیت بالا به دلیل استفاده از فن آوری DRY MIXING ( استفاده از این روش تولید

با توجه به این که محصول فقط یک بار خشک می شود، کیفیت اسید های آمینه جهت رشد و نمو بهینه شیر خوار را تضمین می نماید.)

محصولات شرکت بهداشت کار در فرایند تولید به صورت خشک مخلوط می شوند و به همین دلیل ویتامین ها از درایرعبور نکرده و حرارت نمی بینند و این عامل مهمی در حفظ کیفیت واقعی ویتامین هاست که معمولا در سایر روش های تولید مانند WET MIXING این امکان وجود ندارد، لذا این حد از کیفیت ویتامینی، مختص به روش تولید در شرکت بهداشت کار می باشد.

ترکیب نمودن اجزاء محصول با دقت فوق العاده بالا ( 100ppm)

حلالیت ایده آل در زمان آماده سازی توسط مادر

تامین کامل نیازهای شیـرخوار در زمینه انرژی، پـروتئین، کربـوهیـدرات، چـربی، مینـرال، ویتامین و مواد نیمه ضروری نظیر کولین، تورین و اینوزیتول.

نسبت ایده آل برای امگا6 به امگا3 جهت رشد بهینه ارگان ها به ویژه تکامل عصبی و شبکیه چشم تضمین مرغوبیت و کیفیت بالا با استفاده از پوشش استاندارد های غذایی مدرن امروزی

اولین و تنها دارنده استاندارد تخصصی غذایی ISO 22000 در ایران از سال 2005

دارای استاندارد حلال در هر دو شرکت فاسبل بلژیک و بهداشت کار ایران

پاسخ دهی مناسب و رضایت بسیار بالای پزشکان و مادران در طول سال های گذشته

وزن گیری و رشد و نمو بهینه شیرخوار